"Special K"
ToTaLLy CoOL
Health & Beauty
Space
Science & Technology
Computers
Electronics & Toys
Parenting
Art
The Well
New York City:
The Big Gotham
Letters & Comments
The Showroom Circuit
Interviews- Legends
On The Fashion Front

Hot Shots
Political Observations
Recipes
- For Community News -
National / International
Sports
Seasonal Fun
A Perfect 10
The Environment
Features
Social Issues/Concerns
Totally Cool (r) Bites
Games
The Fashion Statement
The 2 Minute Blurb
Teen Concerns
Young Adults Concerns
Classified / Personal
Real Estate/ Housing
/ Rights / etc
Living
Sounds & Scenes:
The Good Read
Books & Magazines
The Profiles
Pretty Women
GentleMen
Pets
Philosophy / Spiritual /
The Inner Self
What In The
World Is Totally
Cool (r) To You


History
TC Products
Special Offers
Messages
People Helping People
Vacations
The Photo Booth
Video Editing
Critics Corner
N.Y.C. Landscapes
Museums
The PR
TV
New Laws
Quiz
Turn The
Page Back.

Film and Video
Music
Accessories
Footwear and Headgear
Totally Cool (r) Kids
Coming To America
Kids Toys
.Net
The MagaZine
TotallyCool.net
Totally Cool
The MagaZine

On page Music Credit:
TUSK
Fleetwood Mac
The Dance
TotallyCool.net
ToTaLLy CoOL
Brain Teaser
"Special K"
Everyone all around the World likes
to be Entertained.

1) In the Motion Picture "Love me Tender" starring Elvis Presley who played Clint ???
2) Who played the lead role in the original Jungle Book ?
3) Name the 4 Actors who were the Elder brothers in "The Sons of Katie Elder."
4) In the action blockbuster movie "Die Hard" did John Mclaine have children and if so
what were their names ??? Hummm ...
5) Name 4 actors who appeared in the film "The Longest Day." Can you name 12 ?

6) What was the name of the Bumstead dog ???
7) In the motion picture "Seven Brides For Seven Brothers" who played the role of Adam ??
8) In the classic Western flick Jesse James what character did Henry Fonda play ?
9) Who played Angela Hoffa in "Rally Round the Flag Boys" ?
10) And for something small that is big with many generations: Who wrote "Tom Thumb" ???
Bonus question - Did you know "2 men" played The Riddler in The 1966 TV hit
series Batman, can you name who they are ?
Frank Gorshin and John Astin.

Answers in the
next issue.
" If You Want To Capture The World Capture It With A Net ... A ToTaLLyCoOL.net "

c. 2001 +
Welcome to Summer 2001
Spring 2001 - Questions and Answers
1) In the Adventures of Tom Sawyer -- what
was the name of the two girls he dated ...
answer: Becky and Amy.
2) In the Beverly Hillbillies -- what was the
name of Granny's only surviving daughter ...
answer: Pearl Boudine.
3) In The Three Musketeers -- what Nobleman
dated The Queen of France ...
answer: The Duke Of Buckingham.
4) What was the name of the two brothers in
the Die Hard movies... answer: Karl and Franz.
5) And what was -- get this: the name of The
Flintstones' Cat
? answer: Puss.


6) What was the name of Maureen O'Hara's
character in "The Quiet Man" ...
answer: Mary-Kate Danahur.
7) Do you know the name of the Dalmation pup
that was always hungry in 101 Dalmations ?
answer: Roley.
8) What was the name of "Doc" on the TV series
The Love Boat ... answer: Adam Bricker.
9) What was the name of Jems boyfriend in Jem
and The Holgram cartoon ... answer: Rio.
10) Can you name the two Actresses who starred
in Ski Party ??? Yvonne Craig and Deborah Walley.
Teaser: John Wayne won an Oscar for what
Motion Picture ? True Grit.

From The Heart of The Big Gotham !


Summer 2001
The Fashion Well
You need a Java-enabled browser to hear audio clips on this page.